Lyngbakken 11, Fjellerup Strand, 8585 Glesborg

Flot og indbydende bjælkehus på rolig placering i Fjellerup

Lyngbakken 11, byder på gennemført sommerhusstemning såvel ude som inde. Huset er opført i 2014 i godt materialevalg og er af ypperste kvalitet. Et sommerhus i særklasse, hvor du kan nyde det med det samme. Huset fremstår særdeles velholdt. Her er solceller og jordvamre installeret, som sikrer en god varmeøkonomi.

Nyd ferien i Danmark og træk stikket fra den travle hverdag i de perfekte rammer.

Bag husets solide og smukke ydre findes 110 veldisponerede kvadratmeter, hvor rene linjer og fine detaljer møder dig. Du bydes velkommen i entre med opgang til hems og adgang til lyst badeværelse med spabad, bruseniche og bordarrangement. Soveværelse med faste skabe og udgang til terrasse.
Flot og lyst køkken i åben forbindelse til stor stue med brændeovn, loft til kip og udgang til stor overdækket træterrasse, som bør fremhæves. Luk dørene op ud til denne terrasse og man forlænger rummet. Den overdækkede terrasse kan sikre at sommeraftenerne varer lidt længere og at regnvejr ikke spolerer den planlagte grillaften med vennerne. Her er plads til den store familie, plads til bålhygge eller bare nyde tilværelsen.
Derudover værelse samt lyst badeværelse med bruseniche.

Huset er præsenteret på bedste vis, lyst og indbydende og med det samme materialevalg igennem hele boligen skaber en dejlig ro. De mørke og tidløse klinker, som befinder sig i størstedelen af huset, harmonerer godt sammen med de hvide vægge og det lyse interiør. Der er trægulve i værelserne.

Grunden er godt udnyttet med flisebelægning hele vejen rundt om huset, hvoraf også terrasser er lavet. Her er græsplæne med plads til leg og aktivitet samt endnu en stor træterrasse, som er delvist overdækket. Grunden er lukket og helt privat. Her er altid mulighed for at ligge i solen, finde læ for vinden samt gå i ly under de overdækkede terrasser.

Ydermere findes carport med tilhørende redskabsrum.

Lyngbakken 11 i Fjellerup er virkelig et besøg værd – så fint et sommer, der er lige til at overtage.

Der foreligger ingen udlejningskontrakt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.