Gl Fjellerupvej 3B, Vivild, 8961 Allingåbro

Mulighedernes ejendom

Nu sælges ejendom, der indeholder hvad mange søger, men måske har svært ved at skabe. Dette er ikke en almindelig bolig, her er masser af plads til den store familie, hvor beliggenhed og kvalitet går op i en højere enhed. Her er en god kombination af bynærhed og natur på bedste vis. Bliv selvforsynende, lav dine egen grønsager, have et mindre dyrehold eller nyd freden og roen med de fantastiske naturoplevelser. Her har man egen lille skov, markjord og kæmpe have med gamle flotte træer, mange små oaser, stort orangeri og vinkælder. Der er svært at sætte grænser for mulighederne i denne ejendom.

Ejendommen består af entre, hvor man allerede når man træder ind kan mærke husets særlige charme. Her går man til stuen, som har stort glasparti og flot udsigt. Videre til spisestue med brændeovn og udgang til stor terrasse. Desuden stort rummeligt køkken med alt i hårde hvidevarer, viktualierum, kontorplads, bryggers samt gæstetoilet.
1 sal består af 2 store værelser, badeværelse samt forældreafdeling med stort soveværelse med walk-in og indgang til flot badeværelse med spa. Herfra kan man nyde udsigten. Desuden er her et stort værelse med klinker på næste etage. Her er udgang til svalegang.

Til ejendommen hører stald med bokse og sadelrum. Carport, værksted samt kælderdel med fyrrum med pillefyr. Hertil er der stor pilletank, som kan betjenes med pilleskubber. Teknikrum til solvarmeanlæg og diverse kælderrum til depot. Indgang til super dejligt orangeri på 97 kvm som må opleves.

På grunden er også vinkælder, højbede, lille drivhus og gårdhavemiljø. Et sted man altid vil glæde sig til at komme tilbage til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.