Dalsgårdsvej 7, Oustrup, 8963 Auning

Dejlig ejendom med 4,4 ha Jord

Nu sælges hyggelig ejendom, hvor man har sine egne private omgivelser næsten overalt. Der medfølger 4,4 ha jord, som er udlagt til græsfolde. Her er direkte adgang fra staldende til folden.

Herudover agerjord som pt. er bortforpagtet – kan ophøre ved køb. Jordtilliggendet er let kuperet, flot og har en attraktiv beliggenhed i rolige og landlige omgivelser. På ejendommen vil der være mulighed for dyrehold, stort værksted eller depotplads. Bygningerne kan jo benyttes efter eget behov og rummer mange muligheder for de rigtige købere. Hyggelig gårdsplads – og haveomgivelser.

Boligen på 216 kvm består af køkken med alt i hårde hvidevarer og åben forbindelse til alrum. Hyggelig vinkelstue med udgang til haven. Entre/forgang, badeværelse med kar og brus. Forgang med trappe til 1. sal.

På 1. sal er der fordelergang/repos, badeværelse med gulvvarme, lyse farver og 4 værelser, hvor der er udgang til svalegang i det ene.

Staldbygningerne består af maskinhus, flere stalde, lager, garage på 98 kvm samt fyrrum. I alt 1.687 kvm.

Ejendommen opvarmes med træ/halmfyr, som står i fyrrum. Separat elvandvarmer. 6000 liter akumuleringstank. Vand fra AquaDjurs. Septiktank.

Til ejendommen hører ekstra 5,6 ha engareal, som frastykkes ved salget. Ejendomsskat, vurderinger og ejendomsværdiskat er ud fra den samlede ejendom. Sælger sørger selv for frastykningen ved handlen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.