Pilevænget 26, 8961 Allingåbro

177 kvm etplans villa med god beliggenhed

Villaen er beliggende på blind vej i roligt, veletableret og attraktivt villakvarter med nær adgang til skole og børneby. Bo i trygge og børnevenlige rammer med cykelafstand til gode indkøbsmuligheder, golfbane og idrætshal.

Grunden på 800 kvm er anlagt med flisebelagt indkørsel, hvor der er plads til gæster, carport på 37 kvm, redskabsrum, plads til brænde, drivhus, udhus og en rigtig dejlig og lukket have med diverse bede og med plads til leg og aktivitet. Derudover er der en super fin overdækket terrasse, som uden tvivl er perfekt til at forlænge de lune sommeraftener samt nyde udelivet selv når regnen og duggen falder. Den overdækkede terrasse, der med sine buer giver et flot og elegant udtryk kan lukkes helt af for vind og vejr. Indvendigt sidder der nemlig sider, der er lige til at rulle ned.

Villaen er indrettet med lyst bryggers med god bord- og skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Lyst køkken/alrum med udgang til den overdækkede terrasse samt have. Her er god plads til at hele familien kan samles. Fra køkken/alrummet er der adgang til 2 gode værelser samt stor stue.
I stuen er der niveauforskel, som giver en helt naturlig opdeling og gode indretningsmuligheder. F.eks. mulighed for 2 opholdsstuer, spisestue og opholdsstue eller noget helt andet. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse samt velplaceret brændeovn hvis flammer kan nydes fra hele rummet. Herudover endnu 2 gode værelser, entre/forgang samt lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Villaen fremtræder indbydende med gulpudset facade, hvide vinduer og murede søljer som omkranser forhaven, der er fint anlagt med skærver, der gør det nemt for køber af passe.

Villaen er udbudt til en rigtig god og skarp pris, hvor du får meget hus for pengene. Villaen står tom og kan derfor hurtigt overtages af køber.

Kontakt os for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.