Allestrupvej 14, Allestrup, 8961 Allingåbro

Skovbo træhus med udsigt til sø og natur

Nu sælges et Skovbo træhus, hvorfra der er formidabel udsigt til sø og natur. Dette er også et bæredygtigt valg for dig som køber, der tænker på miljøet, som kan lide duften af træ og samtidig eje et stemningsfyldt sted. Et hus i flot stil. Her opvarmes med jordvarme. Der er gulvvarme overalt og der er monteret centralstøvsuger.

Man bydes velkommen i entre med videre indgang til fordelergang. Herudover bryggers med flotte skabe, vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruseniche. 2 værelser og videre indgang til super flot og velfungerende køkken/alrum. Her matcher køkkenelementerne fint til hårde hvidevarerne i stål. Her er også afstemte farver og et materialevalg, som er nøje valgt for at få en optimal løsning til husets hjerte/samlingspunkt. Her er store vinduespartier med fantastiske lysindfald til såvel alrum, stue og køkkenafdelingen. Indgang til soveværelse med skabe og herfra direkte indgang til stort badeværelse med spabad og glasstens bruseområde. Herudover endnu et værelse.

Til huset hører garage på 77 kvm, der indeholder disponibelt rum og badeværelse (ikke registreret på BBR-ejermeddelelsen som sådan).

Garageplads med troldtekt loft, el-port og gulvvarme.

Til huset findes fantastiske omgivelser og grund med hyggeligt haveanlæg og udsigt til velpasset sø.
Et sted der er værd at kigge nærmere på, hvis man er til natur, er miljøbevidst og gerne vil kunne komme hurtigt til stranden eller motorvejshængsel E45. Idet huset har fungeret som flexbolig for sælger, vil det være muligt at købe dele af inventar.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.