Lunden 3, Lundby, 8961 Allingåbro

Smuk ejendom som er helt i top

Nu sælges yderst smuk ejendom med en beliggenhed helt i top. Omgivet af træer, buske og natur. Her er man helt privat på sit sted. Ejendommen er omfattende istandsat fra 2011 og frem til dato. Fremstår lys og ombygget i gode kvalitets materialer med et gennemgående tema, der viser respekt for den originale stil og som harmonerer med nutidsstil. Der er gulvvarme i hele stueetagen.

Ejendommen indeholder gang/entre, nyopført bryggers fra 2017 med vaskemaskine og el-vandvarmer samt skabe til opbevaring. Badeværelse med stor bruseniche og bordarrangement. 2 værelser, stort køkken/alrum med HTH-elementer i bedste landlige køkkenstil. Her er glasdør til opholdsstue med velplaceret og effektiv Contura brændeovn.

På 1. sal er der repos til eventuel kontorplads, badeværelse, soveværelse og stort værelse, som nemt kan opdeles.
Udbygningerne består af dobbelt garage med el-porte og isoleret epoxygulv. Værksted, som er isoleret og der er monteret radiatorer. Viktualier rum. Stald med bokse, hvor der er mange muligheder til mindre dyrehold eller depot. Fyrrum med pillefyr samt planterum til haveentusiasten. Trailer og bådhus.
Derudover udbygning, der vil være ideel til løsdrift til dyrehold.

Haven er praktisk anlagt med terrasser, hyggekroge, frugttræer, trampolin og legehus. Derudover græsareal, til brug for både mennesker og dyr eller måske egen ridebane.

Fra ejendommen er der få hundrede meter til Gl. Estrup skov.

Fra ejendommen er der skolebus til Auning. Auning er en by, som de senere år har gennemlevet en rivende udvikling i såvel boligområder som forretningsliv.
Her er næsten alle former for butikker, 3 supermarkeder, idræts- og svømmehal, stor skole, SFO og 2 børnehaver. Derudover er der både bibliotek med borgerservice og kulturhus.
Der er kro, cafeteria, 2 cafeer, bistro og pizzarier.

Auning ligger 10-12 km fra Djurslands nordkyst med de fineste badestrande og dejlig natur.
Der er kun 3 km til Gl. Estrup landbrugs- og herregårdsmuseerne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.