Middelgade 9, 8963 Auning

Nu sælges bolig med central beliggenhed

Se dette spændende byggeri, der består af i alt 12 boliger.

Boligen er velegnet til den kvalitetsbevidste børnefamilie eller købere, der ønsker flot egoistbolig til den anden eller tredje alder. Tæt på daginstitutioner, skole, fritidsaktiviteter og indkøb. Boligen har en god størrelse på 132 m² fordelt på 2 plan.

Byggeriet er arkitekttegnet i funkisstil. Der er ikke sparet på kvaliteten. Boligerne kan kaldes en moderne klassiker til den kræsne køber, der ønsker et fremtidssikret hus opført i røde sten, tagpap, zinktagrender, balkon, sålbænke og Waterline gulvafløb.
Topisoleret med energimærkning. Køkken-elementer og eksklusivt badeværelsesudstyr. Køleskab, komfur, ovn, emhætte, opvaskemaskine og vaskemaskine medfølger.
Til hver bolig hører mindre gårdhave, carport, udhus samt balkon og mindre terrasse.

Hele området er en flot samlet enhed med anlagte veje og flisebelagt fællesareal. Ligeledes er der et fælleshus og separat redskabsrum.

Billederne er fra en anden bolig i samme byggeri.

Auning er en aktiv og attraktiv handelsby, som ligeledes defineres som hovedby i Norddjurs kommune. Byen har de senere år gennemlevet en rivende udvikling både mht. forretningslivet, men sandelig også boligområderne.
Her er mange faciliteter, næsten alle former for forretninger, svømmehal, idrætsfaciliteter, integreret børnehave, ny privat vuggestue/børnehave, SFO samt skole. Ca. 10 - 12 km. fra nordkysten med badestrande, dejlig natur samt tæt på det gamle slot "Gl. Estrup".
Der er opført et stort bibliotek og kulturhus i byens midte.
Desuden er der gode muligheder for offentlig transport til både Grenå, Århus og Randers.

Et sted, der er værd at bo og som byder på mange ting.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.