Vandbækvej 42, Uggelhuse, 8960 Randers SØ

Solidt, velholdt og indbydende hus

Nu udbydes et solidt, velholdt og indbydende hus, som er lige til at flytte i. Haven er super hyggelig. De 264 m2 fordeler sig på 2 plan og giver rigtig gode muligheder for køber, som vil have god plads til aktiviteter eller evt. hjemmearbejdsplads.

Huset er indrettet med stort spisekøkken med alt i hårde hvidevarer og med flot kig til skoven. Soveværelse og værelse. Entré med trappe til kælder. Badeværelse med bruseplads, gulvvarme og fast bord. Stor og hyggelig stue, hvor der er brændeovn og udgang til fin terrasse.
Kælderen består af 3 disponible rum. Badeværelse. Herudover værkstedsrum med brændeovn og fordeler gang med vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til haven.

Huset er nymalet indvendigt og der er nye gulve i begge afdelinger.

Til huset hører også værkstedsrum og carport.

Fin have med drivhus, højbede og mange hyggekroge.

Uggelhuse er en lille og hyggelig by, som har meget at byde på. Uggelhuse er beliggende langs Randers Fjord, hvor man har både vand og natur lige inden for rækkevide. I byen hersker et godt fællesskab med velbesøgte arrangementer i byens gode forsamlingshus. Her er ligeledes børnehave. Nærmest Uggelhuse ligger Assentoft, med gode indkøbsmuligheder, skole, børnehave, vuggestue samt stort sportsanlæg. Ligeledes kan man via det nye hængsel til motorvej E45 være i f.eks. Århus på 30 min.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.