Juelsgårdsvej 11, 8963 Auning

Velplejet villa med attraktiv placering

Nu sælges dejligt velplejet hus med attraktiv placering, få min gang til indkøb, bus, skole og skovareal til en god gå- eller løbetur. En fin kombination af bynærhed og natur på bedste vis. Huset er fuldmuret, har indbygget carport og redskabsrum, brændeskur og drivhus. Huset ligger på stille villavej. Haven er indrettet med diverse hyggepladser og dejlig gårdhave, hvor man er helt privat.

Villaen indeholder harmonisk køkken/alrum med HTH-elementer fra 2010, med alt i hårde hvidevarer. Stort alrum med velplaceret brændeovn og udgang til have og terrasse. Stort soveværelse med skabe og udgang til haven. Badeværelse med bruseplads, bordarrangement og gulvvarme. Bryggers med vaskemaskine.
Herudover entre med trappe til 1. sal.
På 1. sal findes stue og 3 gode værelser.

Huset opvarmes med nyere varmepumpe, el og brændeovn.

Et sted, der er værd at kigge nærmere på.

Auning er en by, som de senere år har gennemlevet en rivende udvikling både mht. forretningslivet, men også på boligområderne.
Her er næsten alle former for forretninger, svømmehal, idrætsfaciliteter, 2 børnehaver, SFO samt skole. Desuden helt ny vuggestue/børnehave. Auning ligger kun ca. 10 - 12 km. fra nordkysten med badestrande, dejlig natur samt tæt på det gamle slot "Gl. Estrup".
Der er opført et stort bibliotek og kulturhus i byens midte.
Desuden er der gode muligheder for offentlig transport til både Grenå, Århus og Randers.

Et sted, der er værd at bo og som byder på mange ting.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.