Ahornvej 4, 8963 Auning

Velplaceret etplans villa

På regulær grund, ikke langt fra centrum finder man dette fine parcelhus, der præsenterer sig med gul murstens facade, fin indkørsel og dejlig have.
Huset er velegnet til flere kategorier af købere og her er mulighed for at præge boligen samt modernisere til nutidige boligtendenser. For den lille familie eller førstegangskøberen skaber de 146 kvm bolig rigtig gode muligheder og forudsætninger for en god bolig.
Beliggenheden på stille villavej nær alle byens faciliteter gør kun boligen endnu mere attraktiv. Herfra kan børnene selv cykle i skole og til fritidsaktiviteter.

Boligen er indrettet med entré, som bl.a. fordeler 2 gode værelser, soveværelse med udgang til terrasse og have, badeværelse med kar samt bryggers med bordarrangement og vaskemaskine. Stor vinkelstue med godt lysindfald og pænt lyst køkken med alt i hårde hvidevarer. Disse to rum, køkken og stue, vil med fordel kunne lægges sammen, så man kan få etableret et stort og dejligt samlingspunkt for hele familien, i form af et køkken/alrum. I vinkelstuen er der pt. tæppe på gulv, men der findes parketgulv nedenunder. Fra stuen er der adgang til endnu en stue med loft til kip og udgang til terrasse mod syd. Derudover gang og mindre badeværelse. Fra boligen er der direkte udgang til disponibelt rum/redskabsrum samt garage med port.

Grunden rummer 940 kvm og haven er veltilplantet og lukket. Her er drivhus, diverse bede, lille dam og mulighed for urtehave.

Alt i alt en rigtig fin bolig, som blot venter på din nye ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.