Moselunden 29, 8963 Auning

Indflytningsklar villa i dejligt kvarter

Nu sælges villa med rigtig god stil, hvor det er svært ikke at blive utrolig begejstret. Her er tænkt på alle mulige detaljer såvel ude som inde. Fremtræder velholdt og indflytningsklar. Dejlige lyse rum. Sælger har ikke sparet på noget. Her vil også være gode forhold for hjemmearbejdsplads.

Indenfor bydes man velkommen via entre med udgang til bryggers, hvor der ligeledes er viktualier rum. Fordelergang med adgang til 2 store værelser, badeværelse, stort flot køkken/alrum, som rummer rigeligt plads til hele familien. Her er troldtekt loft så akustikken er god. Genvekstanlæg er monteret.
Indgang til opholdsstue med udgang til terrasse og have.
Herudover soveværelse med eget badeværelse og garderobe samt kontor eller værelse.

Til villaen hører carport med værksted samt isoleret redskabsrum med diverse opbevaringsmuligheder. Flytbart drivhus, pavillon og flotte højbede. Der er monteret robotklipper.
Her er plads til 3 biler og alt er opført i vedligeholdelsesfrie materialer.

En villa, der bør opleves, hvis man er til kvalitet og gerne vil have det hele er i orden.

Auning er en by, som de senere år har gennemlevet en rivende udvikling både mht. forretningslivet, men også på boligområderne.
Her er næsten alle former for forretninger, svømmehal, idrætsfaciliteter, 2 børnehaver, SFO samt skole. Desuden helt ny vuggestue/børnehave. Auning ligger kun ca. 10 - 12 km. fra nordkysten med badestrande, dejlig natur samt tæt på det gamle slot "Gl. Estrup".
Der er opført et stort bibliotek og kulturhus i byens midte.
Desuden er der gode muligheder for offentlig transport til både Grenå, Århus og Randers.

Et sted, der er værd at bo og som byder på mange ting.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.