Nygade 2E, 8963 Auning

Velpasset rækkehus

Centralt beliggende og velpasset rækkehus. Tæt på indkøb og bus, men stadig i rolige omgivelser. Opført i røde sten i 2009. Boligen er en del af et område med 6 huse og fælles område. Til huset hører isoleret redskabsrum og carport samt dejlig sydvestvendt have/terrasse, der er nem at passe og god at nyde.

Boligen indeholder entre med skab, indgang til badeværelse med bruseplads, vaskemaskine, tørretumbler og bordarrangement. Funktionelt køkken med alt i hårde hvidevare, åben forbindelse til stue, hvorfra der er udgang til terrassen. Desuden værelse med skab og soveværelse med skabe.

Auning er en aktiv og attraktiv handelsby, som ligeledes defineres som hovedby i Norddjurs kommune. Auning er en by, som de senere år har gennemlevet en rivende udvikling både mht. forretningslivet, men sandelig også boligområderne.
Auning har mange faciliteter, næsten alle former for forretninger, svømmehal, idrætsfaciliteter, integreret børnehave, Ny opført vuggestue/børnehave, SFO samt skole. Ca. 10 - 12 km. fra nordkysten med badestrande, dejlig natur samt tæt på det gamle slot "Gl. Estrup".
Der er opført et stort bibliotek og kulturhus i byens midte.
Desuden er der gode muligheder for offentlig transport til både Grenå, Århus og Randers.

Et sted, der er værd at bo og som byder på mange ting.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.