Fløjstrupvej 2, Fausing, 8961 Allingåbro

Landliv - når det er aller bedst

Nu sælges firlænget ejendom med attraktiv placering. Flere steder på grunden er der en enestående udsigt. Tilhørende er 3 tdl. jord, som er beliggende lige omkring ejendommen. Fantastisk opvokset have og her kan man gå rundt i egen frugtplantage ved siden af udsigtsbænken.

Udover en stor og præsentabel bolig består ejendommen af gode staldbygninger, hvor mulighederne er mange. Dét her er landliv – når det er bedst. Her kan man f.eks. have lidt dyr, dyrke egne grønsager eller skrue i en bil i det store værksted.

Boligen er hyggeligt indrettet og indeholder bryggers med gulvvarme, entre/fordelergang, 4 store værelser. Køkken, spisestue med keramik brændeovn og indgang til opholdsstue. Badeværelse med bruseplads, entre, kontor og stor stue/værelse.

Udbygningerne består af fyrrum med pillefyr og mulighed for brændefyr også. Derudover stald, lade, depotrum og ældre hestestald, som er bevaret. Kan eventuelt bruges som hyggeplads. Desuden separat stald som pt. bruges til depot og hønsehus.

Den nuværende ejer har fået lagt nyt tag på og vinduer i gavle på 1. sal er skiftet. Hvis man har brug for mere plads vil der være mulighed for at udnytte 1. sal.

Ejendommen er løbende renoveret og vedligeholdt. Flyt direkte ind og nyd det.

Fausing er en hyggelig landsby med et velfungerende forsamlingshus, som danner rammerne om bl.a. fællesspisninger, juletræsfest, fastelavnsfest, høstfest mm. Ligeledes er der i Fausing et rigt foreningsliv.
Fra Fausing er der kun ca. 10 min kørsel til motorvejshængsel E45 samt 30 min kørsel til Randers midtby. Ca. 40 min. til Århus og Grenaa.
Derudover er der kun 10 min. kørsel til Auning, hvor man finder næsten alle former for forretninger samt 10 min til gode badestrande.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.