Brombærvænget 23, Allingåbro, 8961 Allingåbro

Inflytningsklar villa

Nu sælges fantastisk villa på tilbagetrukket grund. Omkranset af egen flotte have, natur, terrasser og alt, hvad haveentusiasten kan ønske sig. Dog udformet så det er nemt at holde og dejligt at nyde. Der er tilkøbt 400 kvm ekstra grund, som pt. fungere som prydhave og urtehave. Desuden overdækket terrasse med vindruer og god siddeplads.

Villaen indeholder entre med rummeligt fordelingscenter og god plads til at modtage gæster. Indgang til stort velfungerende køkken/alrum med Vordingborg elementer og alt i hårde hvidevarer. Videre forløb til opholdsstue med brændeovn, 2 gode værelser med eget badeværelse samt walk-in. På den anden side af fordelergangen har man 2 store værelser, badeværelse med kar, velfungerende bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
Desuden 2 disponible rum, som pt. fungere som kontor og træningsrum. Her er mulighederne mange. Flere hemse på depotrum og værelser.

Derudover stor dobbelt garage med elporte og flisebelagt gulv med varme indlagt.

Hvis man har børn eller børnebørn er haven fyldt med trampolin, rutsjetårn, klatreting, pavillon og shelter. Der er flisebelagt indkørsel og gode parkeringsforhold.

Se fotoserien, som taler for sig selv. Der er monteret genveksanlæg, centralstøvsuger, solceller og vinduer i træ/alu. Aluzinktag med zinktagrender og en gennemmuret bolig.

En villa vi glæder os til at fremvise.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.