Skovsmindevej 15, Ø Alling, 8963 Auning

Fritliggende ejendom på stor grund

Nu sælges fritliggende ejendom med 2.481 kvm stor grund. Her er mulighederne mange for køber. Ejendommen fremtræder i en stand, som kræver renovering eller eventuel bygge nyt hus på en rigtig dejlig grund, midt i naturen og kuperet terræn. Dette har været et paradis for fugle og andre dyr, som sælger har hygget sig med i sin ejertid. Her er fred og ro.

Indeholder ældre køkken med køle-/fryseskab, elkomfur, vikturalierum og depotrum. Entre, 2 værelser og stue opdelt af væg. Her er velplaceret brændeovn. Badeværelse med kar, blå fliser, vaskemaskine og gulvvarme. Her er ligeledes oliefyret placeret.

Derudover udhus/lade på 100 kvm samt andet udhus på 98 kvm. der forefindes også garage, som ikke er registreret på BBR-ejermeddelelsen.
Ring for fremvisning.

Ø. Alling er en hyggelig landsby med kig til marker og natur. Ø. Alling er beliggende med ca. 30 min. kørsel til Aarhus og 20 min. kørsel til Randers. Her er et godt sammenhold og et lokalt foreningsliv med mange fælles arrangementer. Her er børnehave, dagpleje og vuggestue. Fra Ø. Alling er der ca. 5 min. kørsel til Auning.

Auning er en by, som de senere år har gennemlevet en rivende udvikling både mht. forretningslivet, men også på boligområderne.
Her er næsten alle former for forretninger, svømmehal, idrætsfaciliteter, 2 børnehaver, SFO samt skole. Desuden helt ny vuggestue/børnehave. Auning ligger kun ca. 10 - 12 km. fra nordkysten med badestrande, dejlig natur samt tæt på det gamle slot "Gl. Estrup".
Der er opført et stort bibliotek og kulturhus i byens midte.
Desuden er der gode muligheder for offentlig transport til både Grenå, Århus og Randers.

Et sted, der er værd at bo og som byder på mange ting.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.