Chr Stampesvej 5, 8963 Auning

Velkommen til Chr. Stampesvej 5 i Auning

155 kvm villa med en interessant indretning i flere forskellige niveauer. Foruden villaens spændende indre, er beliggenheden i top. Villaen er beliggende i roligt kvarter for enden af blind vej med gode indkøbsmuligheder, skole, børneinstitution og idrætshal inden for 5 minutter. Villaen fremstår med hvidpudsede facader, tegltaget er skriftet i 2004 og vinduerne er ca. 10 år gamle.

Grunden rummer 1.120 kvm, den er lukket, haven er velanlagt og sommerens sol kan nydes på den dejlige træterrasse mod syd.

Man bydes velkommen i villaens entre/gang. Herfra fordeles stort soveværelse med skabsvæg, lyst badeværelse med bruseniche og lyst køkken med alt i hårde hvidevarer samt spiseplads. Derudover er der fra gangen niveauforskel ned til stor stue med brændeovn, lyse trægulve, store vinduespartier, som giver et dejligt naturligt lysindfald og udgang til villaens terrasse. Stuen har en god størrelse, så der er plads til både spiseafdeling som opholdsafdeling.
Derudover er der lyst bryggers med mørke klinker, vaskemaskine og tørretumbler. 2 gode værelser og nedgang til kælder på 45 kvm med flere disponible rum.

Desuden dobbelt isoleret garage på 47 kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.