Klibovænget 46, 8963 Auning

Drømmer du om en velplejet og indflytningsklar villa

Drømmer man om en villa, som er yderst velplejet og moderniseret i nutidig stil, så læs blot videre. Her er flot materialevalg og tænkt på at det hele skal være nemt at passe. Bl.a. er her vedligeholdelsesfrie vinduer og beklædning udvendigt, nyt tag og ligeledes er haven nem at passe.

Villaen er indrettet med bryggers med mange skabe, vaskemaskine og tørretumbler, fjernvarmeanlæg og opgang til depot/loftrum. Gæstetoilet i lyse farver, værelse med skabe og indgang til stort køkken/alrum med lyse elementer og hårde hvidevarer i stål, herfra udgang til terrassen. Der har tidligere været et ekstra værelse i det nuværende køkken/alrum og dette vil kunne laves igen ved behov herfor. Hyggelig opholdsstue med udgang til terrassen og haven. Her er kontor, flot moderniseret badeværelse med kar og bruseniche, gulvvarme og herfra adgang til soveværelse med dobbelt skabe.

Til villaen medfølger 49 m2 garage, som er opført i 2008. Her er isoleret, der er troldtekt loft, flot værkstedsafdeling med mange skabe, varmepumpe og port med el hejs. Desuden er der 16 m2, opdelt udhus til opbevaring af diverse haveting.

Haven er flot anlagt. Her er bl.a. stor overdækket terrasse og flisebelagt indkørsel.

Voliere er fjernet efter, at foto er taget.

Denne villa er lige til at flytte i og nyde.

Auning er en aktiv og attraktiv handelsby, som ligeledes defineres som hovedby i Norddjurs kommune. Auning er en by, som de senere år har gennemlevet en rivende udvikling både mht. forretningslivet, men sandelig også boligområderne.
Auning har mange faciliteter, næsten alle former for forretninger, svømmehal, idrætsfaciliteter, integreret børnehave, Ny opført vuggestue/børnehave, SFO samt skole. Ca. 10 - 12 km. fra nordkysten med badestrande, dejlig natur samt tæt på det gamle slot "Gl. Estrup".
Der er opført et stort bibliotek og kulturhus i byens midte.
Desuden er der gode muligheder for offentlig transport til både Grenå, Århus og Randers.

Et sted, der er værd at bo og som byder på mange ting.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.