Auningvej 54, Gjesing, 8963 Auning

Hyggeligt hus med rigtig god grund

Hyggeligt hus med rigtig god grund. Til køber, der ønsker plads omkring sig og mulighed for alle mulige kreative tiltag. Huset er facadebeklædt med vedligeholdelsesfri beklædning.

Boligen indeholder entre med skabsvæg, soveværelse med skabsvæg og værelse med skab. Flot badeværelse med stor bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler, bordarrangement og skabe. Her er gulvvarme, flotte sorte klinker og tilvalgsting i afstemte farver. Flot køkken/alrum med røde elementer, alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse til stor stue med velplaceret brændeovn. Desuden medfølger ældre garage, udhus, carport, brændeskue, drivhus og ældre skur/udhus (ikke reg. På BBR).

Grunden er rigtig fin med egen lille skov og direkte kig til åbne markarealer. Her vil ungerne kunne bygge huler, haveentusiasten kan udfolde sig eller man kan anskaffe sig lidt smådyr eller høns.

Gjesing har en velfungerende beboerforening, som laver mange arrangementer i løbet af året. Stranden ligger ca. 10 minutters kørsel herfra.
Fra Gjesing er der blot ca. 5 km til Auning, som er en aktiv og attraktiv handelsby, som ligeledes defineres som hovedby i Norddjurs kommune. Auning har mange faciliteter og næsten alle former for forretninger. Integreret børnehave, ny opført vuggestue/børnehave, SFO samt skole. her går skolebus til Gjesing.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.