Aldershvilevej 2, Vivild, 8961 Allingåbro

Udsigtsejendom

Nu sælges en yderst velbeliggende ejendom. Tilpas tilbagetrukket fra vejen, så helheden virker meget fredfyldt og harmonisk.
Her er masser af muligheder for både hobby, hestehold eller andre kreative interesser. Fra ejendommen er der smuk og varieret landskab i alle verdenshjørner.
Udbygningerne er i overskuelig størrelse med mange gode bokse, foderplads og værksted.

Boligen består af stue med udgang til dejlige terrasser. Stuen er opdelt af bue til spisestue. Her er pillebrændeovn. Fra stuen er der ligeledes bue til køkken med spiseplads og mange skabe. Bryggers med fryser, vaskemaskine og tørretumler. Der er forberedt til badeværelse med afløb og vand. Nedgang til lille kælder. Herudover stort soveværelse med skabe. Fordelergang med trappe til 1. sal.

På 1. sal er der badeværelse med kar og bordarrangement, 2 værelser, repos og depotplads.

Udbygningerne består af god stald til heste. Her er 2 store bokse og 2 ponybokse, sadelrum og ladeplads til foder og evt. makiner. Stort værksted, overdækket område, hvor hestene kan gå direkte ud på fold.

Til ejendommen hører 3.861 kvm jord. Sælger lejer pt. ekstra stykke til brug for heste. Ønsker man kun en stor have eller god plads er der mange muligheder for køber.

Opvarmes med oliefyr, varmepumpe og pillebrændeovn.


Vivild by har meget at byde på. En aktiv social landsby med gode indkøbsmuligheder, skole til 6. klasse, børneby, bank, efterskole og velfungerende idrætsforening. Vivild er beliggende 9 km. fra Auning, der er en større handelsby og kun 6 km. fra Lystrup Strand.
Skolebus til Vivild og Auning kører lige forbi ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.