Tøjstrupvej 47, 8961 Allingåbro

Flot ejendom, der har det hele

Her er en sjælden mulighed for at få det hele uden at røre en finger. Flyt direkte ind og nyd foråret eller sommeren. Her kan man være helt for sig selv og få naturen helt ind på terrassen. Dog ligger ejendommen kun få km fra indkøb, skole og busforbindelser.
Dette er ikke en traditionel bolig. Her er åben indretning, som kan ændres og tilpasses. Fleksibel bolig til eventuel børnefamilien eller til købere med behov for plads såvel ude som inde. Evt. til brug for hjemmearbejdsplads.

Boligen indeholder stor entré med indgang til soveværelse og dobbeltdør til hyggelig stue med pillebrændeovn. Herfra er der direkte forbindelse til stort og nyere køkken/alrum i bedste landstil, med alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse til huset anden entré. Stort badeværelse med bruseplads, vaskemaskine og tørretumbler. Værelsesafdeling med 4 gode værelser, teknikrum og stue med udgang til dejlig terrassemiljø som samlingspunkt. Herudover endnu et badeværelse med bruseplads. Begge husets badeværelser, alle værelser, stue, køkken/alrum og kontor har gulvvarme.

Desuden praktisk udbygning med pillefyr fra 2014, plads til træpiller, depotplads og stor port i gavlen.
I 2010 er der opført 86 m2 til værksted, gildesal eller evt. mulighed for egen gårdbutik eller andet kreativt. Kort sagt er mulighederne mange. Her er troltexloft, varmepumpe og fast bord.

Sælger har opført et orangeri på 30 m2 med belægning, indlagt strøm og vand. Her er man midt i naturen og kan nyde en regnvejrsdag eller så og plante.

Gårdhaven er anlagt med 140 m2 terrasse samt mindre terrasse ved køkkenet.

Grunden består af græsplæne, få bede, fodboldbane og fine parkeringsmuligheder, overdækket terrasse og legehus. Ejendommen er til- og ombygget fra 2010 til nu og fremtræder flot og velholdt overalt.

Ring for fremvisning. Denne ejendom er værd at kigge nærmere på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.