Auningvej 52, Gjesing, 8963 Auning

Skøn ejendom med egen lille skov

Nu sælges ejendom, hvor køber har mulighed for at finde ro i omgivelserne. Her har man sin egen lille skov, som kan give oplevelsen af, at man er helt sin egen i en stille og rolig verden, kun omgivet af lydene og naturoplevelserne. Ejendommen ligger også tæt på Løvenholm gods og skov. Der er tidligere kirkesti langs grunden. Her er mulighed for en ekstra gå-, løbe- eller ridetur. Grunden er på 9.535 m2.

Boligen indeholder bryggers med vaskemaskine, mange skabe, hyggeligt og velfungerende køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer og spiseplads. Badeværelse med bruseniche, flot bordarrangement og lyse fliser til loft. Dejlig stor vinkelstue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse. Forgang med trappe til 1. sal, hvor der er 3 gode værelser, repos og badeværelse med bruseniche og gulvvarme. stue med brændeovn og udgang til rigtig fin svalegang, hvorfra man kan nyde haven og skoven.

Til ejendommen hører udbygning, som pt. fungerer som værksted/atelie og depotrum. Her er mulighederne mange.
Når man går rundt i skoven er der anlagt stier og hyggesteder. Bl.a. er der også bygget et lille hus i skovbrynet. Her er der udsigt over markerne og vil også kunne fungere som ekstra lille sommersoveplads.

Dette er en ejendom vi vil glæde os til at fremvise. Måske vil en ny familie ændre noget og sætte sit eget præg, men det er en overskuelig opgave. Rammerne er rigtig gode.

Her er indlagt Primanet og mulighed for Waoo.

Gjesing har en velfungerende beboerforening, som laver mange arrangementer i løbet af året. Stranden ligger ca. 10 minutters kørsel herfra.
Fra Gjesing er der blot ca. 5 km til Auning, som er en aktiv og attraktiv handelsby, som ligeledes defineres som hovedby i Norddjurs kommune. Auning er en by, som de senere år har gennemlevet en rivende udvikling både mht. forretningslivet, men sandelig også boligområderne.
Auning har mange faciliteter, næsten alle former for forretninger, svømmehal, idrætsfaciliteter, integreret børnehave, ny opført vuggestue/børnehave, SFO samt skole. Her går skolebus til Gjesing.
Ca. 10 - 12 km. fra nordkysten med badestrande, dejlig natur samt tæt på det gamle slot "Gl. Estrup". Der er opført et stort bibliotek og kulturhus i byens midte. Desuden er der gode muligheder for offentlig transport til både Grenå, Århus og Randers

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.