Oustrupvej 2, Ø. Alling, 8963 Auning

Velbeliggende og billigt hus sælges

Her er mulighederne mange. Dejlig have med drivhus. Huset er oprindelig opført som træhus, men har senere fået mursten omkring.

Huset indeholder entré, stue med tæppe, køkken med komfur, køleskab, emhætte og ældre skabe. 3 værelser, hvor der er skab i det ene. Badeværelse i lyse farver og med bordarrangement.
Kælderen består af nedgang og disponible rum.
Herudover garage.

Fra huset er der fin udsigt over marker og natur.

Ø. Alling er en hyggelig landsby med kig til marker og natur. Ø. Alling er beliggende med ca. 30 min. kørsel til Aarhus og 20 min. kørsel til Randers. Her er et godt sammenhold og et lokalt foreningsliv med mange fælles arrangementer. Her er børnehave, dagpleje og vuggestue. Fra Ø. Alling er der ca. 5 min. kørsel til Auning.

Auning er en by, som de senere år har gennemlevet en rivende udvikling både mht. forretningslivet, men også på boligområderne.
Her er næsten alle former for forretninger, svømmehal, idrætsfaciliteter, 2 børnehaver, SFO samt skole. Desuden helt ny vuggestue/børnehave. Auning ligger kun ca. 10 - 12 km. fra nordkysten med badestrande, dejlig natur samt tæt på det gamle slot "Gl. Estrup".
Der er opført et stort bibliotek og kulturhus i byens midte.
Desuden er der gode muligheder for offentlig transport til både Grenå, Århus og Randers.

Et sted, der er værd at bo og som byder på mange ting.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.