Løvenholmvej 60, Gjesing, 8963 Auning

Hyggelig etplans villa i naturrige omgivelser

Løvenholmvej 60, er beliggende i Gjesing 5 km. fra Auning og 4,7 km fra Vivild. En mindre landsby, som byder på smukke naturoplevelser i det store skovområde ved Løvenholmskov- og gods.

Boligen er indrettet med bryggers med vaskemaskine og skabsplads, derfra er der udgang til integreret værksted, hvor bl.a. brændefyret står, det er et velfungerende atmos fyr med akkumuleringstank, biobrænder ca. 5 år gammel. Desuden værelse/disponibelt rum og gangareal, entré. Fra entréen er der videre adgang til husets naturlige samlingspunkt nemlig det lyse alrum/stue med bue til stort HTH-køkken med masser af skabsplads og mindre spiseplads. Hyggelig opholdsstue med bue til rigtig fin udestue på 15 m2 med gulvvarme og udgang til haven. Ydermere er der 3 gode værelser og lyst badeværelse med bordarrangement, brusekabine og gulvvarme.

Fin have med div. bede. Stor sydøst vendt terrasse, hvor morgensolen kan nydes. Derudover flot pavillon, 2 brændehuse, hvor brænde medfølger, ekstra værksted og overdækket cykelskur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.