Egernvej 13, 8963 Auning

Klassisk bolig med god plads

Nu sælges klassisk bolig med god plads og mange muligheder. Yderst god placering med skoven som nabo og direkte udgang til løbe- eller traveture i Porsbakkerne, som et let kuperet og en utroligt smuk skov. Dog tæt på skole, børnehave og indkøb. Villaen er beliggende som den sidste på stille villavej. Huset er fuldmuret, her er trægulve næsten overalt, tegltag og murede gavle. Der er ikke meget vedligeholdelse herpå.

Huset er indrettet med entré med klinkegulv, indgang til badeværelse med kar og stor bruseniche. Lyst køkken med åben forbindelse til stue med brændeovn. Der er udgang til haven. Værelse der pt. bruges som opholdsstue. Derudover bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt fast bord. Fra stuen er der trappe til 1. sal, hvor der er 2 værelser samt stue/værelse med åbent til kip og udgang til svalegang. Herudover toilet og repos/stue.

Til huset hører muret carport og redskabsrum. Haven er anlagt så den harmonere fint ind i skovbrynet og er hel privat. Nem at passe og god at nyde.

Bemærk: Der er ikke længere hårde hvidevarer i køkkenet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.