Strandhusvej 3, Udbyhøj, 8950 Ørsted

Billigt og meget velbeliggende fritidshus

Nu sælges billigt og meget velbeliggende fritidshus. Helt fantastisk grund med fuld udsigt til både åbne arealer, fjorden og Udbyhøj lystbådehavn. Her er sommerhusstemning når det er bedst. Her kan man hygge sig i fred og ro med naturen lige omkring. Huset ligger på lejet grund med aftale i 20 år. Beløbet hertil er oplyst i ejerudgiften.

Huset er indrettet med gang, lille køkken med køleskab, kogeplade, ovn og fryser. Stue med ikke fungerede brændeovn, stort vinduesparti mod vandet og udgang til terrassen. Badeværelse med brusekabine. Disponibelt rum, overdækket område med indgang til soveværelse og indgang til carport.

Desuden hyggelig overdækket terrasse.

Der må forventes renovering af evt. tag, vinduer og dele af elinstallationerne, hvilken prisen også afspejler. Men rammerne og beliggenheden er helt i top. Sælger har fravalgt rapporter idet prisen er lav og der må forventes ting, der skal laves.

Her er septiktank og offentligt vand.

Udbyhøj er en lille landsby i fredelige omgivelser med skøn natur og lystbådehavn. Lystbådehavnen byder på mange aktiviteter, her er gode muligheder for sejlads, jagt og fiskeri i både Randers Fjord og Kattegat. Over Randers Fjord sejler Kabelfærgen som forbinder nord og syd. Et dejligt sted, hvor hele familien kan samles om gode oplevelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.