Hejrevej 37, St. Sjørup, 8950 Ørsted

Flot sommerhus med solfangeranlæg.

Her udbydes et flot sommerhus fra 2008, opført i gode og gedigne materialer med solceller og solfangeranlæg til såvel el som vand.
Sommerhuset er højt beliggende på ugenert grund kun nogle få 100 meter fra Kattegat. Sommerhuset er indrettet med indgang med klinkegulv, adgang til grovkøkken med vaskemaskine, hvor også den indvendige del til solfanger-, solcelleanlægget er placeret.
Der er værelse med dobbeltseng samt stort soveværelse med ovenlysvindue og skabe samt flot badeværelse med gulvvarme samt bruseniche og bordarrangement. Stort køkken i åben forbindelse med vinkelstue, hvor også brændeovnen er placeret.
Fra stuen er der opgang til hems. I alle opholdsrum er der loft til kip. Fra stuen er der udgang til 2 terrasser mod øst og syd samt der er terrasse mod vest. Vinduer og døre er i træ/alu fra Velfac. Overalt er der flotte gulve.

Sommerhuset har en rigtig god varmeøkonomi på grund af huset gode isoleringstilstand samt solfangeanlæggene og luft/luft varmepumpe.
Desuden er der dobbelt carport samt delvis isoleret redskabsrum.

Der foreligger ikke udlejningskontrakt, idet sælger har anvendt huset til helårsbeboelse i ca 12 år fra 2008 til foråret 2020

Et rigtig fint sommerhus der bør ses. Ring for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.