Højvangsvej 5, 8950 Ørsted

Yderst velbeliggende etplans villa

Yderst velbeliggende etplans villa med god lukket have og omgivelser.

Villaen er opført i røde sten i 1981 med en rigtig god indretning.

Indrettet med hyggelig stue med trægulv og udgang til terrasse. Soveværelse med skabe, entre og badeværelse med bruseniche, bordarrangement og gulvvarme.
Herudover lyst spisekøkken med komfur, emhætte, køleskab og opvaskemaskine. 2 værelser med skabe. bryggers, hvor der er vaskemaskine, tørretumbler og fryser. Fjernvarme er installeret.

Haven er pænt anlagt med stor terrasse.

Fra villaen er der gåafstand til dejlige skovområder som Stenalt skoven og kirkeskoven med gode stisystemer. Ligeledes er der gåafstand til indkøb og bus.

Ørsted er en mindre landsby med et godt sammenhold. Byen købte i 2013 sammen Ørsted kro og har sidenhen skabt en populær og velbesøgt kro. Her er flere butikker, gode indkøbsmuligheder, biograf, skole, Børneby, rideskole, spejderhus og idrætshal som danner rammen om flere årlige arrangementer både sportslig og andre forskellige ting. I hallen er der ligeledes rigtig fint fitnesscenter med forskellige holdtræninger.
Ørsted er omgivet af smuk natur og skove med gode stisystemer, mountainbikebane, discgolf mm. Derudover har Ørsted et smukt gadekær.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.