Hejrevej 14, St. Sjørup, 8950 Ørsted

Utrolig velplejet sommerhus

Flot velholdt sommerhus beliggende på dejlig lukket og solrig grund.

Huset er indrettet med entre, pænt badeværelse med bruseniche, klinkegulv og gulvvarme, samt plads til vaskemaskine. Stort soveværelse med skabe og dobbeltseng.
Stort flot alrum med køkken og stue i åben forbindelse, flotte gulve, ovenlys vindue, lyse lofter til kip, stort køkken med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer.
Hyggelig opholdsstue med brændeovn og plads til hele familien. Her er udgang til haven og den overdækket terrasse. 2 værelser, begge med en sovesofa.

Stor træ terrasse, hvor af en del er overdækket.

Skøn hyggelig ugenert have, med plads til bål og forskellige udendørs aktiviteter. Der er flisegang rundt om huset, stor flisebelagt indkørsel, vogn ly, stort værksted og redskabsrum, opført i samme materialer som huset, hvilket giver en rigtig god sammenhæng.

Der er få 100 m til stranden, hvor der er rig mulighed for en badetur, eller en gåtur langs Djurslands nordkyst. Her er mulighed for nogle dejlige naturoplevelser og der er flere sociale arrangement i løbet af året.

Her er kredset for detaljerne, alt er velpasset, her er fred og ro og du behøver ikke røre en finger, når du overtager dette skønne sted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.