Tustrup Kærvej 7, Tustrup, 8961 Allingåbro

Skønt beliggende ejendom

Drømmer du om at bo helt for dig selv, så er muligheden lige her. En velbeliggende ejendom med ca 1,6 ha jord, som ligger lige omkring bygningerne, hvilket giver optimale betingelser til mindre dyrehold.
Så snart man ankommer til ejendommen, fornemmer man straks den skønne beliggenhed. Her er frisk luft og højt til himlen. Stor gårdsplads, der giver adgang til flere af udhusbygningerne.
Stuehuset er indrettet med entre, hvor der er trappe til 1. sal, samt skjult nedgang til kælderen. Badeværelse med bruseniche, pænt køkken med spiseplads, gang, kontor, soveværelse og stor lys stue med god plads til både opholdsstue og spiseplads.
På 1. sal er der stort opholdsstue, der har mange anvendelsesmuligheder, eks. som ekstra stue, teenage afdeling, eller opdeling i flere værelser. Derudover er der stort værelse.
Kælder med fyrrum, værksteds rum, disp rum, samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Ejendommen opvarmes med træpiller, hvilket giver en meget fornuftig varmeøkonomi.

Boligen er væsentlig renoveret i 2012.

Udbygningerne består af tidligere stald, garage, værksted og maskinhus. Her er gode tilkørselsforhold og god plads til evt. opbevaring
af maskiner.
Haven er afgrænset af en hæk, gode muligheder stor urtehave, bålplads mv.
Her kan man være helt for sig selv og få naturen helt ind på terrassen. Dog ligger ejendommen kun få km fra indkøb, skole og
busforbindelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.