Voer Gade 14, Voer, 8950 Ørsted

204 kvm til en god pris

I Voer, kun få minutter fra Randers Fjord og lige i nærheden af Stenalt skoven ligger denne velholdte ejendom. Ejendommen er beliggende på en 550 kvm overskuelig hjørnegrund i den lille landsby, hvor der hersker et fint lokalsamfund. Byen har et godt forsamlingshus, hvor flere årlige arrangementer finder sted.

Beliggenheden med vand på den ene side og skov på den anden gør, at man kun med få skridt hurtigt kan få en masse gode oplevelser i naturen, alene, men også med hele familien. Stenalt skoven har rigt dyreliv samt gode stisystemer til trave- løbe eller cykelture. Ved fjorden kan lystfiskeren folde sig ud. Kyst- og Fjordcenteret byder på friluftsliv og sjove aktiviteter for hele familien. Naturcenteret bruger fjorden på mange måder, sejler, fisker, undersøger livet på det lave vand, fletter siv og meget mere.
Fra Voer er der ydermere blot 5 km. til Ørsted, hvor der er skole, Børneby, gode indkøbsmuligheder, biograf m.m.

Boligen rummer hele 204 kvm og er indrettet med entré med trappe til 1. sal samt adgang til mindre badeværelse og køkken med god skabsplads. Stor stue med plads til både spiseafdeling og opholdsstue. Gang, hvorfra 3 gode værelser samt stort lyst badeværelse med kar fordeler sig.

På 1. sal er der the-køkken, stue samt værelse.

Haven er pæn og nem at holde for køber. Hyggeligt terrassemiljø i forbindelse med husets indgang. Solceller er monteret.
God stor garage på 48 kvm med loft til kip. Her er også plads til værksted og opbevaring.

Så søger du huset med plads til hele familien samt en rigtig god beliggenhed i fred og ro, bør du uden tvivl se nærmere på Voer Gade 14, Voer. Derudover har ejendommen en virkelig fornuftig pris
Tør du at vente..?? Slå til nu, før andre gør det og bo billigt på mange kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.