Havtornevej 5, Udbyhøj Syd, 8950 Ørsted

Fritidshus med særlig stor grund

Velkommen til Havtornevej 5. Sommerhuset der er opført i træ, er beliggende I Udbyhøj Syd, kun få 100 meter fra Udbyhøj havn og Randers fjord.
Området er kendetegnet ved den skønne natur, der indbyder til idylliske gåture, noget af danmarks bedste laksefiskevand, havjagt eller sejlsport. Området er også meget populært blandt fugleinteresserede, da det meste af Udbyhøj er et særligt skønt naturområde med mange trækfugle. Huset er et træhus der har fået skiftet tag i 2012 og flere vinduer er også blevet skiftet. Indvendigt er fritidshuset moderniseret og lysnet op med nyere køkken, nyere gulve mv. Generelt fremstår fritidshuset lyst og venligt. Det er indrettet med værelse, badeværelse og stort køkken i åben forbindelse med stue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til dejlig ugenert terrasse. Til huset er et godt anneks med 2 værelser. Her er masser af plads til hele familien.
Ellers indbyder den store grund til telthygge, havefester, leg og boldspil. Endvidere der der 2 udhuse. Et rigtigt hyggeligt sommerhus i skønt naturområde ved umundingen af Randers Fjord.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.