Strandskadevej 3, St. Sjørup, 8950 Ørsted

I naturskønt område

Hyggeligt fritidshus der emmer af sommerhusstemning. Huset ligger på en 1.221 m2 stor og solfyldt grund, der er nem at holde. Her er fred og ro, hvilket er helt generealt for området. Her er naturskønt og der er ikke meget udover vindens rislen og fuglekvidder, som kan forstyrre sommerhusidyllen. Her er masser af plads til legeområde til børnene samt hyggekroge til afslapning og en god bog. Her er gåafstand til vandet med gode fiskemuligheder samt flere gode stier i området til gå- og løbeture.

Huset indeholder 84 m2 med indgang, hvorfra der er adgang 2 gode værelser og badeværelse med bruseniche samt sauna. Køkken i åben forbindelse med stor stue med hyggelig pejs, loft til kip og vinduer fra gulv til loft samt plads til spiseafdeling og opholdsafdeling. Her er udgang til dejlig vestvendt overdækket terrasse. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse. Huset rummer i alt 6 sovepladser.

Er du på udkig efter et pænt, velholdt og indbydende sommerhus i rolige omgivelser bør du se nærmere på Strandskadevej 3.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.