Havvejen 1, Udbyhøj Syd, 8950 Ørsted

Fritidshus på lukket og ugenert grund

I nærhed til Udbyhøj lystbådehavn, i rolige og naturrige omgivelser ligger dette fritidshus klar til at danne rammerne om mange hyggelige stunder. Læn dig blot tilbage og nyd roen med blikket rettet mod vandet, som kan skues over de åbne markarealer.

Huset er godt indrettet med entré med adgang til 2 værelser med faste skabe og badeværelse med sauna. Køkken i åben forbindelse med stue, hvor der er spiseafdeling, hyggelig opholdsafdeling med pejs og fin udsigt til naturen og vandet. Fra stuen er der udgang til sydøstvendt overdækket terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes. Derudover endnu et værelse med faste skabe. Sommerhuset rummer i alt 6 sovepladser.

Her er du helt privat på egen grund, som måler 1.208 m2. Her er plads til leg, aktiviteter med venner og familie samt bålsted, hyggekroge m.m. Grunden er praktisk anlagt, så dagene i huset kan bruges på afslapning og kvalitetstid i stedet for havearbejde og praktiske gøremål.

Udbyhøj er et roligt område med havn og fredelig natur. Havnen Udbyhøj Syd er en lille havn, men en havn med mange aktiviteter. Her er gode muligheder for sejlads, jagt og fiskeri både i Randers Fjord samt Kattegat. På nordsiden finder man Udbyhøj Lystbådehavn og Udbyhøj Strand - ganske tæt på den lokale campingplads. Nord og syd forbindes sammen med en kabelfærge. Udbyhøjområdet har en rigtig skøn natur, hvor hele familien kan samles om gode oplevelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.