Få luft i økonomien og få råd til dine drømme

Flyt til Djursland og få meget mere bolig for pengene. Hvad enten du er førstegangskøber, søger seniorbolig eller den store familievilla så er der penge at spare.
Hvad drømmer du om…?? Arbejde mindre, rejse mere eller noget helt tredje, så kan et boligkøb i vores område give plads i økonomien til dette.
Se eksempel her
Vidste du:
·      At den gennemsnitlige kvadratmeterpris på villaer i Norddjurs ligger på kun kr. 8.440 pr. kvm. sammenlignet med Aarhus som ligger på kr. 30.470 pr. kvm.
·      På Djursland kan du undgå lange køer i trafikken
·      Her er fantastiske naturområder
·      Skønne og levende handels- og landsbyer. Læs mere herunder:
Så er du allerede nu på boligjagt i den nordlige del af Aarhus, Risskov, Skæring, Lystrup så overvej at rette boligblikket mod Norddjurs. 
Se alle vore skønne emner lige her
 
 
Vi står klar til at byde Jer velkommen...

Vores område:

Som vores navn og logo indikere dækker vi hele Djursland. Vores primære område og ekspertise ligger dog i hhv. Ørsted, Allingåbro, Auning, Fjellerup, Bønnerup og alle omkringliggende byer.
Her på Djursland har vi alt hvad hjertet begærer og virkelig meget at tilbyde. Så overvejer du at flytte til Djursland, hvor du får meget mere bolig for pengene og hvor du har hurtig tilgang til frisk luft, vand og natur, har vi her lyst til, overordnet, at fortælle dig lidt om vores område.
Vi har lystbådehavne i Bønnerup, Grenaa, Voer og Udbyhøj. Hver strand og hver havn er særdeles hyggelig med mulighed for at hente friske fisk til middagsbordet, nyde en lækker bid mad på en af restauranterne eller nyde en is, mens man går langs vandkanten eller på havnen og overværer de mange smukke både. Her er fantastisk stemning og hvert år flere former for arrangementer såsom havnefest, kræmmermarkeder og musik. Uanset, hvor vi befinder os i ”vores” område har du ikke langt til vandet.
Tag ud i det blå og oplev vores skønne naturområder samt skove, som vi på Djursland har rigtig mange af. Her er betagende og storslået natur i både Løvenholmskoven og Porsbakkerne i Auning, Stenaltskoven og bakkerne i Ørsted samt Meilgårds skoven nær Fjellerup. Her er gode stier til en gå- cykel- løbe- eller ridetur. Desuden er der anlagt stier til en tur på Mountainbiken.
Vi har flere steder med blomstrende strandenge, naturparker og fantastisk dyreliv.
På Djursland finder du ligeledes et væld af attraktioner og oplevelser for hele familien. Vi har Djurs Sommerland med Danmarks største rutsjebaner, Grenaa Kattegatcenter, hvor børnene kan se og røre forskellige dyr fra havet, Ree Park Safari, Munkholm Zoo, Skandinavisk dyrepark, sejle i kano, skinnecykler og meget meget mere. Museer som Det grønne Museum og Gl. Estrup har masser af historie at dele ud af. 
Er du golfentusiast er her ligeledes rig mulighed for at gå nogle huller. Norddjurs Golfklub i Allingåbro, Djurs Golf i Nimtofte og Lübker Golf Resort har de mest fantastiske rammer. Vi har rigtig gode og stærke idrætsforeninger med alle former for faciliteter, fitnesscentre og holdtræninger.
Udover hvad vi her har listet op for dig, kan vi oplyse, at du inden for en halv times kørsel kan være i Randers og Århus med mange flere attraktioner og restaurationer. Nær motorvejshængsel E45, Randers Regnskov, AROS og storcentre med et væld af butikker. 
Norddjurs:
Ørsted og omegn (Udbyhøj, Holbæk, Voer, St. Sjørup, Hevring)
Allingåbro og omegn (Vivild, Lystrup, Skovgårde)
Auning og omegn (Ø. Alling, V. Alling, Tårup, Gjesing, Ring)
Fjellerup, Bønnerup og omegn
Syddjurs:
Mørke, Rønde, Ryomgård, Pinstrup, Nimtofte