Velkommen til DjursMæglerne, Meilvang og Andersen - Din uafhængige ejendomsmægler !

Med mere end 30 års erfaring, er vi et indehaverteam, der kender både boligmarkedet og området i og omkring Norddjurs samt Syddjurs særdeles godt. Vi brænder for vores fag, har fokus samt stor forståelse for hver enkelte køber og sælger. Vi ved, at mursten ikke bare er mursten, men at de har en betydning for lige netop dig og vi ved at, både et køb og salg for de fleste er en meget stor beslutning i livet.
Vi vil være med dig hele vejen !
Vi yder seriøs rådgivning, en god service samt professionel sagsbehandling. Vi sætter en ære i, at du føler dig tryg hele vejen gennem bolighandlens faser samt at vores sælgere og købere er glade og tilfredse med vores medvirken i handlen.
Nyt navn, nyt logo, samme kvalitet.
I maj måned 2020 brød vi op med RealMæglerkæden, for i stedet at skabe vores eget stærke brand. DjursMæglerne blev skabt med ønsket om at være selvstændig og uafhængig ejendomsmæglere, som kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger uden at være afhængig af diverse kædeaftaler med kreditforeninger, pengeinstitutter og forsikringsselskaber.
Det betyder, at du som kunde også er uafhængig og frit kan vælge den bank, advokat mv. som du føler dig tryg ved. Vi tror på, at den bedste rådgivning, er den der giver vores kunder mest værdi og derfor kan du altid være sikker på, at det er dine interesser vi varetager.
Vi tager alle opgaver alvorligt – uanset størrelse. Vi følger aftaler til dørs og hjælper dig effektivt videre. Og du vil opleve, at vi hellere ringer eller kommer forbi, når der er noget. Vi har det mål at være dér, hvor du er. Fra starten, undervejs og til du står med nøglen til dit nye hjem.
Vi er altid opdateret inden for ejendomsformidlingen, via løbende efteruddannelse.
Så går du med tankerne om at sælge..? – Derfor skal du vælge os:
·      Tillid og nærvær skaber en tryg bolighandel
Vi er med dig hele vejen og står til rådighed alle ugens 7 dage. Vi svarer på spørgsmål, holder dig løbende orienteret og hjælper dig med at forstå alle bolighandlens svære begreber.
·      Solgt eller gratis
Bliver din bolig ikke solgt er der kun udgifter til fotograf og rapporter.
·      Lokalt kendskab
Når du skal sælge – så vælg lokalt. Mere end noget andet er vi lokale, er tæt på det lokale boligmarked og vi har hjerte i       lokalsamfundet med så stor en kendskabsgrad i hele området, at vi kan fortælle dig, alt hvad der er værd at vide. Og dét har betydning for dig, når du skal sælge eller købe. 
Vi ved godt, at dit køb eller salg af ejendom handler om meget mere end udbudspris og liggetid. Det handler om dit hjem.
Vi arbejder hver dag på at have fokus på vores kunder. Hvad enten du skal sælge eller købe, så kig ind i en af vores 3 butikker i Auning, Ørsted eller Fjellerup til en uforpligtende snak – vi glæder os til at høre fra dig.

FORSIKRINGSOPLYSNINGER
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, tlf. 33 36 95 95, www.hdi.global.
Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
ERHVERVSSTYRELSEN
Ejendomsmæglerloven er underlagt Erhvervsstyrelsen. Se mere på www.erhvervsstyrelsen.dk.
OPLYSNING OM KLAGEMULIGHED
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S., Tlf.: 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.